кажете ми как да стигна до крушките на оборотомера за да ги сменя,щото току що спреха да светят,не е бушон проверих,всичко др. си свети.как се разглабя,опитах но без успех / alfa 146 / 1.4i ts / 98г.
Известие
Collapse
No announcement yet.
табло / крушки
Collapse
X
-
-
Първоначално публикувано от emo84 Покажи съобщениекажете ми как да стигна до крушките на оборотомера за да ги сменя,щото току що спреха да светят,не е бушон проверих,всичко др. си свети.как се разглабя,опитах но без успех / alfa 146 / 1.4i ts / 98г.
П.С. Ако имаш Airbag не откачай буксите на таблото, а само го завърти колкото да стигнеш до крушките,иначе ще ти светне Airbag-а!
Успех!_____________________
Alfa Romeo 146 1.9 JTD - EX
Comment
-
Първоначално публикувано от 455115 Покажи съобщениеОтвърташ двата болта отгоре на таблото и внимателно приплъзваш долния край към волана (отдолу е на щипки,които излизат с леко дърпане) след това отвърташ и 4-те болта на самото табло,сваляш волана в крайно долно положение и си готов!
П.С. Ако имаш Airbag не откачай буксите на таблото, а само го завърти колкото да стигнеш до крушките,иначе ще ти светне Airbag-а!
Успех!
Comment
-
Първоначално публикувано от emo84 Покажи съобщениемоля те кажи ми кво да направа сега да огасне аербега,касно прочетох кво си ми написал??? свети найстина.кажи ми_____________________
Alfa Romeo 146 1.9 JTD - EX
Comment
Comment